Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

29ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – Προ των Πυλών

Ο σημαντικότερος αγώνας του νομού Αττικής είναι προ των πυλών.
Πέρσι ο αγώνας ήταν πολύ επεισοδιακός από την πρώτη στιγμή. Η εγκατάλειψη των κ.Βωβού – ΕΛ-ΕΜ στην πρώτη κιόλας ειδική του αγώνα λόγου ενός σοβαρού ατυχήματος που είχαν ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μια μεγάλη διαμάχη. Συγκεκριμένα, τα παραλειπόμενα αυτού του ατυχήματος ήταν που απασχόλησαν για παρά πολύ καιρό όλους τους φίλους των αγώνων. Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποια πληρώματα βρέθηκαν εκτός αγώνα επειδή δεν σταμάτησαν στο σήμα SOS που τους επέδειξε το παραπάνω πλήρωμα. Βέβαια για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια τα εν λόγο πληρώματα, επειδή αποτελούν ηχηρά ονόματα στο χώρο των αγώνων, δέχτηκαν μια ποινή αστεία, κατ’ εμέ, ενώ αν στη θέση τους βρισκόταν κάποιο “αδιάφορο” και “ταπεινό” πλήρωμα, δεν θέλω καν να σκεφτώ τι ποινές θα τους επιβάλλονταν.

Ας αφήσουμε όμως το “χθες” και να πάμε στο “σήμερα”… Οι συμμέτοχες λήγουν στις 19/11/08. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει την Παρασκευή 28/11/08, από 17.30 μέχρι τις 23.00 στις εγκαταστάσεις της SEAT ΒΕΛΜΑΡ, στην Βουλιαγμένης 572.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου οι αναγνωρίσεις επιτρέπονται από την Πέμπτη 20/11/08 μέχρι την Παρασκευή 28/11/08. ΑΛΛΑ εμείς ενημερωθήκαμε από την λέσχη ότι επιτρέπονται από τώρα οι αναγνωρίσεις αρκεί να τηρείται ο ΚΟΚ και ότι άνθρωποι της λέσχης έχουν επιφορτιστεί με τον ρολό της επιτήρησης των ειδικών.
Φήμες λένε ότι οι συμμετοχές μέχρι σήμερα κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Τίθεται λοιπόν το εξής ερώτημα, ο αριθμός των συμμετοχών θα κινηθεί στα ψηλά επίπεδα των προηγούμενων χρονών ή θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα μετά την κακή οργάνωση του αγώνα ταχύτητας στο αεροδρόμιο του Τατοΐου από την Startline .
Επίσης, φήμες λένε ότι ο Λευτέρης Σωτήρχος θα απουσιάσει από τον αγώνα λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά στην “θέση” του σκέπτεται να αγωνιστεί ο συνοδηγός του, Νίκος Ζακχαίος, με το 106 Rallye EN9. Είδομεν…
Τέλος, για άλλη μια χρόνια οι ειδικές θα είναι οι γνωστές Αγ.Κωνσταντινός, Πλάκα, Κουβαράς, οι οποίες θα είναι επαναλαμβανόμενες, δηλαδή σύνολο 6 ειδικές. Φήμες που μιλούσαν για νυχτερινές ειδικές κρίνονται ως αναληθείς.




φωτογραφία από: http://www.photorallypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: