Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. : Η νέα αρχή

 Μετά την χειμερινή διακοπή λόγω των εορτών αλλά και της γενικότερης αναδιοργάνωσης του διαδικτυακού ραδιοφώνου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βόρειας Ελλάδος), αρχίζει από αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου το νέο πρόγραμμα εκπομπών. Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου επιβεβαίωσε την προσπάθεια για ενημέρωση που έγινε το 2008 και ορίστηκε ως υπεύθυνος του ραδιοφώνου ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ Γιάννης Μπεσλίδης.
Το πρόγραμμα και η νέα ομάδα παραγωγής διαμορφώνεται ως εξής: Κάθε Τρίτη 20:00-21:00 η εκπομπή “Flat Out” (Τεχνικά Θέματα, Ανασκοπήσεις, Σχόλια) με τον Παναγιώτη Μαραντζίδη, κάθε Τετάρτη 20:00-21:00 η εκπομπή «Από την θέση του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.» (Αγωνιστικά και Συνδικαλιστικά θέματα), με τους Γιάννη Μπεσλίδη και Τόλη Μήτρακα και κάθε Πέμπτη 20:00-21:00 η εκπομπή «Flash στους αγώνες» (WRC, F1 και όχι μόνο) με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.
Στο δυναμικό έχουν προστεθεί οι Δημήτρης Κυπαρισσάς και Άρης Σώκος που θα βοηθήσουν από την θέση του ηχολήπτη, ενώ η κα. Γεωργία Μαυροματίδου θα προσφέρει για άλλη μία χρονιά τις πολύτιμες γνώσεις της ως τεχνικός σύμβουλος. Τέλος τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το ακριβές μουσικό πρόγραμμα που θα πλαισιώνει το διαδικτυακό ραδιόφωνο όλο το 24ωρο.

Συντονιστείτε λοιπόν στην ιστοσελίδα www.soaave.gr/radio για άμεση ενημέρωση και μουσική παρέα από το ένα και μοναδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο που ασχολείται με τα αγωνιστικά δρώμενα.

Με εκτίμηση
Δ.Σ. Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.


ΠΗΓΗ: www.r40.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: